duminică, 17 mai 2009

the end of a useless road


acum stateau cu toţii şi îşi dădeau cu părerea savurând din plin orice element nou. unii au început sa ţeasă poveşti fanteziste în legătură cu viaţa şi trecutul acestui om ciudat. într-un final cineva a reusit să dea de fiul său. l-a sunat, iar acesta a apărut neaşteptat de repede.
atunci când a intrat pe uşă, s-au dat cu toţii la o parte însoţindu-i trecerea cu şoapte si priviri cercetatoare. ajuns în cameră nu a făcut nimic altceva decât să ridice pentru câteva secunde pătura cu care era acoperit tatăl său. a aruncat apoi o privire scurtă în jur, examinând încăperea ce avea acum un aspect sinistru. scrumiere şi mucuri de ţigări peste tot, câteva sticle golite într-n colţ, şi alte câteva rostogolite pe podea, câteva rufe nespalate si televizorul.
nimeni nu se gandise să îl închidă aşa că pe fundal rulau aceleaşi feţe perfid-zâmbitoare,şi aceleaşi ştiri despre întâmplări neverosimile. dintr-un grup de femei care discutau aprins întâmplarea s-a desprins una şi s-a îndreptat spre televizor. a scos cablul din priză murmurând în basma: "Offf…lăsaţi maică mortul măcar acum să aibă parte de linişte….."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

reacţii adverse